Saturday 21 September 2013

Shoplog | Primark

Al een tijd geleden ben ik naar de Primark geweest. Toch leek het mij leuk om er nog een shoplog over te maken. Ik heb er vooral winter kleding gekocht of eigenlijk wat basic warme dingen. En die laat ik vandaag aan jullie zien!







Als eerst een vest wat echt super lekker zit, daarom heb ik hem twee keer gekocht. Eentje in het bordeaux rood en in het blauw. Ze zijn nog wel een beetje groot, maar dat vind ik juist wel lekker zitten en leuk voor in de winter. Ze kostte per stuk €8,90.


Dan een sweater en deze zit ook erg lekker. Gewoon echt zo'n cosy warm vest, heerlijk! In de winter wil je daar gewoon in leven, haha. Deze was €10.


Dan nog een leuke sjaal. Dit is een infinty sjaal, want ik vind die het makkelijkst en het fijnst zitten. Dit is een soort beige kleur en kostte €6.


Ik heb oook nog lekkere dikke wintersokken met een leuk printje gekocht. Dit is echt een must have voor mij in de winter. Ik hou van dikke cosy sokken! Dit waren er 3 voor €3.


Ik heb ook dit super leuke kussen gekocht! Ik vond het erg gaaf zo met die Amerikaans vlag erop. Dit kussen was €6.


Dan ook een een trui die perfect is voor de herfst. Niet super dik, maar wel warm genoeg. Deze koste €6.


Dan als laatste deze pyjama broek. Hij is eigenlijk te groot voor mij, vooral in de breedte, maar ook in de lengte. Hij zit wel super lekker en dat is het belangrijkste. Deze kostte €8.

Ik ben heel erg blij met mijn Primark aankopen! Eigenlijk had ik ook nog een pak met sokken gekocht, maar een paar zitten in de was en dat vind ik het onhandig om er maar 2 te laten zien. Dus die heb ik ook niet laten zien in de shoplog. Geniet van je weekend! Liefs, Tess

2 comments:

  1. Shoplogs van de Primark blijf ik onwijs leuk vinden! Je hebt goed geshopt :)

    Liefs,
    Kiki // Chicks About Fashion

    ReplyDelete
  2. Leuke dingen heb je gekocht!

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com

    ReplyDelete