Sunday, 15 September 2013

DIY | Pimp je toetsenbord


Ja, hier is dan eindelijk een artikel! Vandaag ga ik aan jullie laten zien hoe je van een saai toetsenbord een hele leuke én vrolijke kan maken! Deze diy is erg simpel, maar ik vind hem wel heel erg leuk! Lees snel verder om te zien/lezen hoe je het moet doen!


Het enige wat je nodig hebt is een schaar en wat tape. Ook een toetsenbord maar dat leek me wel van zelfsprekend, haha.

Het eerste wat je doet is je zoekt een aantal leuke tapejes uit. Die van mij komen van de Hema en ik vind ze daar erg leuk. Ook is belangrijk dat je Masking- of Washitape gebruikt, want dat is van papier gemaakt. Hierdoor kan je het makkelijker van je toetsenbord afhalen.
Foto's zeggen veel meer dan woorden haha, maar ik zal het nog wel even uitleggen. Je zoekt een leuk tapeje uit en je plakt hem bijvoorbeeld op je spatiebalk. Je knipt heb bij de goede maat af, je plakt hem erop en klaar! Nu heb je een leuke printje op je spatiebalk. Dit kun je herhalen op andere toetsen. Sommige tapes zijn doorzichtig, dus dan kun je nog steeds zien wat voor toets het is (als je dat niet weet). Ik hoop dat jullie dit een leuke diy vonden!

Liefs, Tess

4 comments:

  1. Wat een super leuk idee zeg! Maakt je toetsenbord meteen een stuk vrolijker. :)

    ReplyDelete
  2. Ahh zo leuk he! Als ik zo'n toetsenbord had, had ik het gedaan :) Ik heb laatst dit tape gekocht bij de (flying) tiger echt leuk vind ik het! Liefs

    ReplyDelete