Sunday, 14 September 2014

Lazy Sunday, vakantie en oreo's

Hey! School is weer begonnen, iedereen heeft het druk, maar gelukkig is het vandaag zondag! Oh yeah, ik houd van het weekend, haha. Vandaag ga ik niet zo veel doen (nog een yeah voor een lazy sunday), maar ik moet nog wel wat huiswerk maken en mijn kamer een beetje opruimen. In de vakantie ben ik naar Spanje geweest en ik heb het daar erg naar mijn zin gehad. De rust en de sfeer die daar was, was heel erg fijn. Het weer was natuurlijk ook top en dat mis ook wel. Het leek mij leuk om toch nog wat foto's te laten zien, ook is het al wel weer een tijdje terug.
Op vakantie hebben we ook een eekhoorn gezien! Hij was super schattig, maar hij rende heel snel weer weg. Gelukkig hebben we wel nog wat foto's ervan kunnen maken! :)Dit was ons uitzicht vanaf balkon, in de avond. mooi ook al zeg ik het zelf.

Ohja, nog even wat random's tussendoor, ik ben fan van oreo's en volgens mij ook nog wel wat meer mensen. Helaas hebben ze in Nederland maar een beperkt aantal soorten van oreo, maar ik kwam laatst een bijzondere tegen die ik nog helemaal niet kende! Ik liep namelijk door de action en kwam oreo's tegen met chocolade vulling :o Ik heb ze natuurlijk ook gelijk gekocht en ik vond ze erg lekker! Niet super bijzonder, maar toch cool :)

Dus als jij net als ik fan bent van oreo's zou ik deze kopen als ik jou was, het kost namelijk maar €1. En dat was even mijn enthousiaste bericht over oreo's :p Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden :) Liefs, Tess

6 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's ! xx
  Die eekhoorn is cool ;)

  ReplyDelete
 3. Leuke foto's! En zo grappig van die Oreo's tussendoor! Mijn vriend is gek op Oreo dus misschien moet ik hier maar eens naar gaan kijken :)

  ReplyDelete
 4. Wat een leuk spontaan artikel! Gave vakantie foto's ♡ Super dat je een leuke vakantie hebt gehad! Aaaaah, i like oreo's mjum

  ReplyDelete