Saturday, 5 July 2014

Where have I been?

Hee! Het heeft lang geduurd, maar hier ben ik weer hoor. Ik heb weer heel veel zin om te gaan bloggen. En nog meer leuk nieuws, het is bijna zomervakantie! Oh yeah, hier heb ik erg veel zin in. Sommige mensen die nu al zomervakantie hebben, alvast veel plezier! Maar wat heb ik dan de afgelopen tijd gedaan? Eh ja, dat vraag ik mijzelf ook wel eens af haha :)
In de tussentijd ben ik met school naar Keulen geweest! Dit was echt heel erg leuk, alleen jammer dat we maar voor één dagje gingen. We zijn in het chocolade museum geweest, wat ik heel erg tof vond (+natuurlijk de chocolade fontein hihi). Ook hebben we bijvoorbeeld de dom van Keulen beklommen en die was echt heel erg hoog! Die trappen bleven gewoon maar komen, maar ik heb het overleefd :)En ik Floorball natuurlijk nog steeds! Ik vind het nog steeds super leuk om te doen en heb er dus de afgelopen tijd ook meer tijd in gestoken. Volgend jaar wordt het waarschijnlijk nog meer trainen, maar ik heb zin in het volgende seizoen!

En tja verder heb ik gewoon veel series gekeken, gegeten, afgesproken en aan school gewerkt. Niet heel erg interessant dus :) Ik wil echt gaan proberen regelmatiger te posten en ik heb er weer helemaal zin in!

Liefs,

Tess


4 comments:

 1. Wat leuk dat je in Keulen bent geweest! :) Floorball ken ik niet maar het ziet er wel erg leuk uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je kunt floorball vergelijken met een soort zaalhockey, er zijn wel wat andere regels en je hebt een lichtere bal!

   Liefs,
   Tahlia

   Delete
 2. Yeah, zo leuk om te lezen dat je inspiratie weer terug is <3.
  xx

  ReplyDelete
 3. Keulen is leuk! Floorball lijkt me een super leuke sport. X

  ReplyDelete