Sunday, 23 February 2014

Mijn onesie liefde

Hoooi :) De vakantie is jammer genoeg al weer bijna afgelopen, maar ik heb er wel echt van genoten. Lekker rustig aangedaan, geshopt, gelogeerd, afgesproken en noem maar op. In deze vakantie ben ik naar de Primark geweest met Tahlia, wat heel erg gezellig was! Ik had al een onesie gekocht bij de Primark, maar wou er nog één. Dus ik heb nu twee onesies! Die dingen zijn echt goddelijk, ik meen het.

Mijn eerste onesie was deze met allemaal kleine schattige hondjes. Eigenlijk ging ik toen naar de Primark voor een koeien onesie, maar die was er jammer genoeg niet. In de Primark waar ik toen was (Almere) waren er niet super veel onesies, maar deze vond ik ook wel leuk. En gelukkig was hij ook nog in mijn maat! Hij zit erg lekker en ik vind de rits ook wel een leuk detail.
Dan mijn tweede onesie! ik vind deze echt geweldig, vooral de muts. Het is een koala en ik vind hem erg schattig. Hierbij vind ik de rist en het bloemetje ook een erg leuk detail. Deze onesie is echt heel er warm en ook heel erg lekker zacht, heerlijk!

Ik ben echt blij met mijn onesies. Die dingen zitten gewoon ongelofelijk lekker, niet normaal haha. Nog een fijne zondag! :)

Liefs,

Tess

Hebben jullie ook een onesie? 

4 comments: