Sunday, 20 October 2013

TIP | OPI nagellak voor maar €1,99!


Afgelopen woensdag liep ik even door de Big Bazar heen. Gewoon om te kijken of er nog leuke actie was, omdat er ook een actie is geweest met Essie nagellakjes. Opeens veel mijn oog op een bak, en ik dacht: 'Hey, zijn dat geen opi nagellakjes?'. Maar toen dacht ik: 'Nee dat kan niet, het is vast zo'n merk die de verpakking gewoon namaakt'. Maar wat bleek: het zijn echte opi lakjes! Voor maar  €1,99!
Het zijn crackle nagellakjes en eigenlijk hoeft dat van mijn niet meer zo. Eerst vond ik het heel erg tof, maar nu hoeft het van mij niet meer echt. Toch nam ik er twee mee, want hey het is opi!. En ik dacht dat de goude heel mooi kon zijn over zwarte nagellak, dat het dan een chique effect zou geven voor kerst of iets dergelijks, haha. En de groene vond ik gewoon erg bijzonder en ook gewoon een mooie kleur. Dus echt een tip om naar de Big Bazar te gaan!

Liefs,

Tess

P.S Ik ga nu op vaste dagen bloggen. Eerst was het plan om het om de dag te doen, maar dat lukt niet echt. Nu wil ik eigenlijk gaan bloggen op dinsdag, donderdag en in het weekend. Dat weten jullie gewoon wanneer je een artikel kan verwachten!

7 comments:

 1. Heel leuk maar ik kom daar helaas te weinig

  ReplyDelete
 2. Oeh wat goedkoop! Ik hou van OPI <3

  ReplyDelete
 3. Gaaf! Ik heb alleen geen idee waar zo'n 'big bazar' zit, in ieder geval niet in de buurt van mij.. Naja, die van jou zijn wel heel leuk! En het is fijn om op vaste dagen te bloggen, doen wij nu ook (zaterdag in ieder geval) want dan zit er ook af een toe een stok achter de deur ofzo.. :) Liefs!

  ReplyDelete
 4. Wat cool! Helaas geen big bazar in de buurt en ik mag ook geen nagellakjes meer kopen.

  ReplyDelete
 5. Mooie lakjes! Voor de prijs had ik ze ook zeker meegenomen, ondanks dat het crackle effect wat minder begint te worden de laatste tijd... xx

  ReplyDelete
 6. Ik heb zelf alle crackle lakjes van OPI al geprobeerd dus ik ga deze actie voorbij laten gaan. :)

  ReplyDelete