Sunday, 13 October 2013

It's fall time!


Pff, wat word ik gek van school, haha. Volgens mij hebben heel veel mensen het druk en ik kan er jammer genoeg ook niet onder uit. Gelukkig hoef ik nog één weekje en dan heb ik eindelijk herfstvakantie :). Nu het wat herfstiger (*kijkt naar buiten: ziet alleen maar regen) wordt heb ik leuke inspiratie dingen op gezocht die met de herfst te maken hebben. Want ik houuu van inspiratie! En een artikel met inspiratie doet het volgens mij altijd wel goed :)


Eigenlijk zijn alle plaatjes knus, ik houd ervan. Gezellig met een dekentje een serie kijken en thee of iets anders warms drinken, heerlijk! En als het geluid van tikkende regen erbij is, vind ik al helemaal fijn. Normaal gebruik ik daar deze site voor. Maar ik denk dat ik het vandaag niet nodig heb, want de hele nacht en ook nu heeft het de hele tijd geregend. Geniet nog van je zondag! 

Liefs, 

Tess

2 comments:

  1. *Kijkt naar buiten en ziet ook regen* Gelukkig regende het niet toen ik naar huis moest lopen haha want wind & harde wind + paraplu = geen goede combi

    ReplyDelete
  2. Fijne inspiratie! Ik vind het zo lekker om in bed te kruipen met een goede film hihi! Ik ben je gaan volgen via Bloglovin, neem je ook een kijkje op mijn blog?

    Liefs,
    Lisa

    ReplyDelete