Wednesday, 4 September 2013

Mijn lipbalsems

Het begon met eentje. En toen nog één en nog één. Maar nu zijn het er al 25. Erg vind ik het niet, want ik vind het juist leuk. Vooral alle verschillende smaakjes, haha. Vandaag laat ik jullie mijn lipbalsems stash zien!
Als eerste deze glossy lipbalms van Essence. Deze hebben hele leuke smaken en geven allemaal een leuk kleurtje af. Super veel kleur op mijn lippen hoef ik niet, daarom doe ik altijd een klein beetje op en verspreid dat dan over mijn lippen. Ik heb er 6 van de collectie die nu in de winkel ligt (allemaal dus, haha) en eentje (helemaal links) van de vorige collectie of daarvoor (ik weet het niet, deze was van mijn zus.)


Dan heb ik hier een aantal lipsmackers, deze heb ik ook allemaal van mijn zus gekregen. Deze hebben ook allemaal leuke smaakjes zoals Coca Cola Vanille. Daarnaast ligt een Baby Lips in de kleur Peach Kiss. Deze is niet in Nederland gekocht en eigenlijk is deze ook van mijn zus, maar ik heb hem op mijn kamer, haha.


Dan heb ik een Balmi in de smaak kokos en die ruikt echt super lekker! Er naast heb ik 2 Eos lippebalsems in de smaken/geuren: 'Summer fruit' en 'Sweet mint'.


Dan heb ik nog 2 lipbalms die bijna iedereen wel heeft: vaseline. Ik heb hem in 2 varianten: 'Rosy lips' en de originele. Daaronder heb ik er 2 van de Ici Paris XL. De rechter met aloë vera en de ander met SPF 15.


Dan zijn we bij de laatste lipbalsems aangekomen. Dit zijn eigenlijk allemaal verschillende, gewoon omdat het niet bij de ander foto's paste. Als eerst een Rosebud die ik erg fijn vind. Daarnaast een Nivea lip butter die heel erg lekker ruikt en ook zeker een aanrader is. op de onderste rij: Carmex, een lipsmacker van Coca Cola en een lippebalsem in een vorm van een cupcake. Ik vind van de onderste de Carmex het fijnst en die ruikt ook erg lekker! Liefs, Tess

1 comment:

  1. Ik heb je genomineerd voor de liebster awards
    kijk op mijn blog wat dat inhoud

    www.iwritecreative.blogspot.com

    ReplyDelete