Sunday, 2 June 2013

LOVELY BLOG: PSHIIIT

Ja, ik heb een lovely blog voor jullie. Zelf lees ik namelijk heel veel blogs, en kijk ik vaak foto's omdat sommige in andere talen zijn dan Engels en Nederlands. Zelf vind ik het altijd super leuk om nieuwe blogs te ontdekken en er veel inspiratie uit te halen. Dat is net zoals deze blog; er is heel veel inspiratie uit te halen. Maar waarvoor? Interieur? Nee, nail art!
Ok√©, ik ben niet goed in nail art maar ik vind het wel erg leuk om naar inspiratie te kijken. En op deze blog staat er super leuk inspiratie, en ook nog uitgelegd hoe je het moet doen. Maar niet zomaar foto voor foto, maar in een animatie! Ik vind dat erg handig! Ik laat hier een lijstje zien met mijn favoriete nail arts van de blog http://pshiiit.com.


Dit vind ik echt een hele vette nail art! Als mij dit lukt om na te maken, komt er zeker een artikel over!


Dat konijntje vind ik echt heel erg schattig!


Erg leuk, alleen het ene minpuntje wat er is is de taal. Het is geen Noors (ook erg!), maar Frans.  En ik ben niet echt een expert in Frans.  Op school haal ik voor Frans wel goed cijfers, maar om stukken over nagellak te lezen in het Frans? Nee, dat gaat me echt niet lukken, haha.

Ik wil dit wel vaker gaan doen, want ik vind het leuk om een nieuwe blog aan jullie te laten zien. En dat jullie dan weer nieuwe inspiratie op kunnen doen. Wat inspiratie is leuk toch? Ik vind het in iedergeval wel. Geniet nog van je weekend!

Liefs,

Tess

Wat vind jij een leuke blog?

1 comment: