Wednesday, 22 May 2013

Ik blog 1 jaar!

Wow, ik ben al 1 jaar aan het bloggen! Betessed zelf bestaat niet 1 jaar, maar ik ben nu wel een jaar aan het bloggen. En ik moet zeggen, die tijd is echt heel erg snel gegaan. Ik begon eerst met mijn blog: Be inspired by myself, alleen na een tijdje (dik half jaar) vond ik die niet meer leuk (die artikelen staan nog wel op deze blog omdat ik ze daar op nieuw heb neergezet want ik wou ze niet weg gooien). Dus toen verzon ik een nieuwe naam, Be Tessed. Ik ben heel erg blij dat ik met het bloggen ben begonnen, want het echt heel erg leuk! Ik heb er nog steeds heel veel plezier in, alleen soms heb ik wat minder tijd door school. Ik hoop dat ik nog heel lang blijf bloggen, want het is echt iets wat ik heel erg graag doe.

Dit was een van de headers die ik had voor Be inspired by myself

En de mensen die dit lezen die geen blog hebben, probeer het! Maak een blog aan!Misschien lukt het je niet om vol te houden, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. En als je het niet leuk vind, je kan er altijd mee stoppen! Dus probeer het!

Liefs,

Tess

2 comments:

  1. Super leuk, Tess! Happy blog b-day :)

    ReplyDelete
  2. Be Tessed is echt een super originele, leuke naam. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan; hopelijk mag dat nog vele jaren ;)

    ReplyDelete