Wednesday, 3 October 2012

Yeah De Ipod 5!

Yes yes, de Ipod 5 is uit! Alleen jammer genoeg is hij nu alleen nog maar in Amerika, en nog niet in Nederland te koop. Maar dat zal wel later komen. Misschien denk je, waarom is zij zo blij? Nou ja, ik wil dus al een tijdje een nieuwe Ipod. Haha, niet dat ik aan dat geld kom, maar ik wou het wel. Oké het komt er gewoon een beetje op neer dat ik het leuk vind dat de Ipod 5 is uitgekomen ;)
Eigenlijk weet ik niet eens waar ik moet beginnen. Dit is nieuw, dat is nieuw. Ze zeggen zelfs dat je 200 nieuwe functies hebt. Nou, ik kan je vertellen dat ik niet die 200 nieuwe dingen ga vertellen aan jullie. Ik heb er gewoon een paar uitgekozen. Als je nog meer wilt weten kan je ook naar de site van Apple gaan. Misschien weet je al wat over de nieuwe update iOS 6. Want als je zelf een Ipod 4 (of iets anders) hebt kan je de update ook doen.

Als eerst zijn er andere oortje. En ik kan je vertellen ik vind ze er niet mooier op geworden. Ze zijn misschien wel beter, maar mooier vind ik niet.


En dan iets wat echt helemaal nieuw is. Je krijgt namelijk een 'loop' bij je Ipod. Een loop? Ja, dat dacht ik eerst ook. Maar eigenlijk is het heel simpel. Het is een soort van touwtje waar je je hand doorheen kan doen, dus dat je hem beter vast houd. Niet echt een duidelijke uitleg, maar als je naar het plaatje kijkt dan begrijp je vast wat ik bedoel. Wat ik wel moet zeggen, deze 'loop' zit niet vast aan je Ipod. Je kan hem er ook afhalen.
Wat ook nieuw is, is als je een Ipod in de winkel koopt een 'achterkant' kleurtje heeft. Normaal was het gewoon zilver maar nu kan je kiezen uit bepaald kleuren;
Verder heb ze nog een beter camera (en als je in de foto inzoomt, scherp beeld), een beter scherm enzovoort. Maar de dingen die ik heb opgenoemd vind ik het belangrijkste, of wat het meest is veranderd. Deze Ipod is nog niet in Nederland te koop, maar je kan hem wel bestellen op internet (alleen 32 GB en 64 GB) en de 32 GB kost; €325

Willen jullie de Ipod 5?


1 comment:

  1. Ik heb zelf nog een Ipod! Maar ik moet toe geven dat ze er super mooi uit zien <3

    ReplyDelete