Thursday, 4 October 2012

Jason Mraz

Natuurlijk had ik al wel eens wat van hem gehoord. Vooral met het nummer 'I Won't Give Up' kennen veel mensen hem. Met eigenlijk een tip van mijn zus ging ik naar meerdere liedjes van hem luisteren. En eigenlijk zijn de meeste heel erg leuk! Ik laat nu een paar liedjes horen die ik zelf persoonlijk heel mooi vind of leuk.


Ja, en toch hoort er 'I won't Give Up' bij. Eerst vond ik dit liedje heel mooi, daarna werd hij irritandt omdat ik hem te vaak had geluisterd. Maar nu vind ik het eigenlijk een heel mooi liedje :)Dit liedje is ook gewoon leuk. Ja, wat kan ik nog meer zeggen. Ik vind het gewoon in heerlijk liedje om te luisteren. En trouwens ik luister het liedje nu ook :D


Wauww, dit liedje vind ik echt mooi. Meer kan ik hier eigenlijk ook niet over zeggen. Maar wel dat ik merk dat mijn muziek smaak wel wat veranderd. Vroeger moest er echt een 'beat' in zitten laat ik het maar zeggen. Dus ik vond vooral de liedjes leuk de lekker snel gingen. Maar nu is het juist andersom, nu luister ik juist meer langzame liedjes. Want ik krijg daar een fijn gevoel bij, ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven. Maar sommige liedjes die snel gaan vind ik ook nog heel leuk, maar ik ga steeds meer langzamere liedjes luistren.


Ja, weer z'n mooi liedje :) Ik word gewoon blij van zijn muziek! Mijn lijst kan nog wel eindig lang door gaan, maar ik denk dat ik nu even stop. Maar het is zeker een tip om even de tijd te nemen om een paar liedjes van hem te luisteren!

Wat vinden jullie van Jason Mraz?

1 comment: