Friday, 24 August 2012

Random Pictures

Ik geef de ' dairy photo's ' een andere naam. Ik zei namelijk toen van Juli/Augustus, maar dit kan altijd.Het ligt er gewoon aan wat ik doe. De ene week is het niet echt speciaal maar de andere wel. Sowieso maak ik niet vaak een random foto, want ik heb geen camera in m'n Ipod. Eerst vond ik dat niet erg, maar nu vind ik het wel jammer. Ook omdat m'n Ipod pas het gewoon 24 uur niet deed. Gewoon vastgelopen, wat ik ook deed. Laatst deed ook Safari het niet. Maar nu gelukkig wel :) Haha, dat moest ik even zeggen. Ik wil er trouwens wel voor sparen, alleen dat lukt niet echt ;) Maar hier dus allemaal random photo's!


Dit was mijn 'grote' vriend! Want toen het zo warm was heb ik dit vaak gebruikt!Ik was met mijn zus alleen thuis, en we verveelden ons een beetje. Dus we gingen een Wolken taart maken van Dr. Oetker.


Resultaat! Hij was niet super lekker. Wij hadden de smaak, citroen. En dat viel toch iets minder lekker uit dan verwacht. Gister heb ik, de vanille en chocolade versie gekocht, dus ik ben erg benieuwd naar die versie!Stukje taart! Deze foto heeft mijn zus gemaakt! 


Home-made pizza! Voor.


Na. Ik kan zeggen dat hij heeeerlijk was!


Geur kaarsjes gekocht ij de Ikea! Ohh die ruiken echt lekker!


Ik had jullie al wel verteld, dat ik de laatste tijd meer bezig ben met mij kamer. En deze plank heb ik ook opnieuw ingericht!


Ik ben echt super blij met m'n nieuwe schooltas! Dit was het dan alweer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

2 comments:

  1. Wauw je hebt echt een leuke schooltas! En leuke foto's allemaal, de taart ziet er ook goed uit jammer dat hij niet zo superlekker was. xo

    ReplyDelete