Wednesday, 22 August 2012

Bureau's

De laatste tijd ben ik steeds meer met mijn kamer bezig. Om het gewoon leuker te maken. Vooral mijn bureau. In deze post liet ik al zien dat ik iets veranderd had op m'n bureau. En nu denk ik gewoon meer na wat ik wil. Daarom zoek ik de laatste tijd ook op We Heart It naar bureau's. En je komt dan ook echt mooie tegen! Die plaatjes wil ik even met jullie delen :).
 Misschien valt het je op, maar de foto's zijn kleiner dan normaal. Dat heb ik gedaan op dat ze anders  heel erg wazig zijn. En dan kan je het niet goed zien. Wat me wel opvalt, ik ga een beetje naar de 'witte kant' toe. Dat wil zeggen witte spullen in mijn kamer. Mijn bed is wit, m'n nachtkastje en een ander kastje. Alleen mijn bureau niet. Ik ben er nog steeds wel blij mee, maar toch heb ik een bureau gevonden die me helemaal super lijkt!


Want oh, deze lijkt me echt mooi! Vooral de kast die eraan zit. Altijd als ik  dan in de Ikea loop, dat vind ik die kast er altijd zo leuk eruit zien. Misschien wil ik deze wel, maar ik weet dus niet of hij past in mijn kamer. Nou ja, misschien kwa lengte en breedte wel. Maar die kast die eraan zit, moet dan ongeveer voor mijn raam staan. Dat is jammer. Misschien kan het als je wat verschuift maar er ik denk van niet. Maar ja, je kan altijd inspirerende plaatjes kijken!

Wat vind jij van deze bureau's? 

7 comments:

 1. Ik heb je bij me blogroll gezet:)

  Groetjes
  Daniëlle

  ReplyDelete
 2. Coole bureaus, ik zit alleen nooit aan mn bureau omdat hij altijd een puinhoop is haha.

  ReplyDelete
 3. Superleuk, ik doe nooit iets aan mijn bureau eigenlijk.

  ReplyDelete
 4. Wauw! Het een-na-laatste bureau vind ik erg mooi. Het laatste bureau met de boekenkast heb ik zelf. Ik heb er zelf erg veel plezier. De vakken zijn echt ideaal om dingen in op te ruimen of om grote dozen in te zetten :D

  ReplyDelete
 5. die kast die je graagwilt heeft mijn vriendin ook.
  En die is super handig !!
  Ik zeg... DOEN !
  xxx

  ReplyDelete
 6. Hee,
  Ik ken je niet maar als je een youtube account hebt wil je dan Thumbs Up bij dit filmpje geven, het is voor een wedstrijd : http://www.youtube.com/watch?v=YbkNdFyjQqM

  ReplyDelete