Thursday, 16 August 2012

Moose

Het gezellige katje dat altijd bij je kwam zitten, is er nu niet meer. We hadden verwacht dat je al een jaar geleden dood zou gaan. Maar je bleef sterk, je bleef volhouden. Alleen nu was het teveel.


Altijd als ik op de bank zat, kwam je bij me liggen. De laatste tijd niet meer, je lag alleen maar boven, en kwam niet eten. Toch probeerde je nog een beetje contact te houden. Als ik mijn kamer deur open deed, kwam je soms toch nog naar me toe. Altijd als ik alleen thuis was, kwam je me gezelschap houden. Je kwam de laatste tijd niet meer buiten. Terwijl je dat vroeger vaak deed. Je joeg alle katten onze tuin uit, omdat het jouw tuin was. En dat zal ik nog altijd voor je doen.Vroeger wist je nooit of je nou op de bank wou zitten, of op de vensterbank. Dat was altijd het grappige.

Het ging de laatste tijd heel slecht met je. Alles deed pijn, we droegen je naar beneden om toch nog wat te eten en te drinken. Je gebit was slecht, dat wisten we. Maar we wouden je niet onder narcose brengen, omdat je daar waarschijnlijk in bleef hangen. We zijn naar de dierenarts geweest voor medicijnen, je kreeg ze binnen. Het ging toen wat beter met je, maar niet goed genoeg. Hoe oud je precies bent geworden weten we niet precies, omdat je vroeger een zwerfkat bent geweest. We denken dat je 16/17 jaar oud bent geworden. Gelukkig had je een vredige dood, we hebben je namelijk in laten slapen.

Rust zacht lieve Moose <3

9 comments:

 1. Ahhh! Wat erg voor jullie. Veel sterkte meid! Het is echt een lieve poes trouwens.<3

  ReplyDelete
 2. mooi geschreven.
  veel sterkte

  ReplyDelete
 3. Awwhhh... wat erg voor jullie. Veel sterkte meis.x

  ReplyDelete
 4. Sterkte, en wat erg.

  Liefs, x

  ReplyDelete
 5. Wat een mooi verhaal, ik herken erg veel van wat je verteld.
  Een kat is echt een dier dat altijd naar je toe komt en ik miste dat heel erg toen onze kat doodging. Dus heel veel sterkte!
  xx

  ReplyDelete
 6. sterkte! en leuke blog heb je ♥
  zullen we elkaar volgen??
  xx

  ReplyDelete
 7. Hey,
  Nice post :D
  Your blog is so amazing!
  Would you like to follow eachother?
  Love,

  Anne
  http://www.movieanne.blogspot.com/

  ReplyDelete