Tuesday, 21 August 2012

Lijstjes

Sorry, dat ik eventjes niet gepost heb. Ik had gewoon even geen zin. En ook niet heel veel inspiratie. Maar ik merk, dat als je het een paar dagen niet doet, dat je dan weer veel ideeën hebt. Dus je kunt nu weer gewoon posts verwachten. Ik maak echt vaak lijstjes. Waarom? Dat weet ik eigenlijk niet precies. Maar ik vind het altijd gewoon handig, voor dat je dingen niet vergeet. Niet dat heel heel vaak dingen vergeet hoor, maar ik vind het gewoon fijn. Het leek mij leuk om iets te vertellen over de lijstjes die ik maak. Dus hier laat ik het zien!


Dit vind ik nu echt mooi.  Iedereen maakt wel to-do lijstjes, van want hij/zij nog moet doen. Dan doe ik ook. Maar dit is een 'echte' to-do list. Daarom wou ik dit plaatje even met jullie delen!Oke, dan nu over naar de lijstjes die ik maak.
Hier zie je dus wat lijstjes. Als eerste boeken die ik nog wil lezen. Nou, ja de boeken die mij leuk lijken. Als tweede zijn het een beetje standaard blog ideeën zoals een outfit post, een tag en nog wat dingen! Daarnaast zie je mijn lijstje met leuke blogs. ik kan het alleen niet bij houde. Ik schrijf ze namelijk niet allemaal op. Niet heel slim dus. Ik heb dit lijstje versierd om het een beetje leuker te maken.

Wat voor'n lijstjes maak jij vaak? 


3 comments:

 1. Leuke post :)

  Mijn leven is soms een lijstje ik maak altijd wel een lijst van iets maar voor mijn blog voornamelijk als ik ootd post wil maken waar en wat ik nodig heb enzo :)

  Janice
  the-fashion-milkshake.blogspot.nl

  ReplyDelete
 2. Ahh zo leuk om mijn blog te zien in dat lijstje, bovenaan nog wel :D.
  Zo'n lijstjesboekje is heul handigg. x

  ReplyDelete
 3. Handig, zeg! En jippie, ik sta ook op je 'blog-lijstje' ! :D

  Liefs, x

  ReplyDelete