Thursday, 30 August 2012

Een verslaving | Ben&Jerry's ijs

Ja ik heb een nieuwe rubriek bedacht! Wat me eigenlijk wel leuk leek. Je ziet het al aan de titel, een verslaving. Maar dan niet echt 'verslaafd, verslaafd' maar anders. Dat ik het super leuk vind om te doen,  of dat het super lekker is. Dus nu Ben&Jerry's ijs. Nou als dat voor m'n neus stond, zou ik het echt wel eten!


Nomm nomm :DEerst was mijn favoriet Cookie Dough, maar toen ontdekte ik Tast It, Don't Waste It! En oh, die is nu zeker mijn favoriet geworden! Bij Taste It, Don't Waste It, zit vanille ijs, chocolade ijs, (hele) chocolade koekjes en chocolaatjes waar een peace teken opstaat!

 Taste It, Don't Waste It, is bedacht door een meisje uit Amerika. Want Ben&Jerry's hielden een wedstrijd, van wie de leukste/lekkerste smaak had bedacht. Zelf vind ik het ook een erg goede naam!Wat ik dan wel irritant vind is dat er in andere landen, veel meer dingen zijn van Ben&Jerry's, zoals gewone hoorntjes met Ben&Jerry's ijs, Ben&Jerry's ijs, met als smaak appeltaart (dat heb ik nog nooit gezien in Nederland!) En noem maar op!En heb je al honger gekregen? Haha, ik eigenlijk wel.. Maar altijd wat me weerhoud om zo'n pot te kopen, is dat hij altijd hel groot is (oke, je hebt wel de kleintjes), en nogal wat kost. Maar opzich je hebt er wel wat voor. Wat ik ook het fijne vind aan dit is (de smaak :D), nee maar dat het Fairtrade is. Dus dat de boeren die bijvoorbeeld de chocolade heb gemaakt, gewoon goed betaald krijgen.

Wat is jou favoriete Ben&Jerry's ijs smaak?


3 comments:

 1. Oefff, zo lekker. IK WIL BEN & JERRY'S! Haha. Mijn favo smaak is toch wel Cookie Dough en ik denk daarna Strawberry Cheesecake ofzo. x

  ReplyDelete
 2. Wat erg, ik heb nog nooit Ben & Jerry ijs op :0 .
  Maar dat ik zeker snel een keer eten na deze rubriek! xx

  ReplyDelete
 3. Oeeeh! Ik hou van Ben en Jerry! :D

  ReplyDelete