Sunday, 1 July 2012

Wreck This Journal

Ik had in deze post verteld dat ik heel graag een WTJ wou, en in een andere post dat ik hem gekocht had, maar dat ik nog niks had gedaan. En inmiddels heb ik al wel wat dingen gedaan. Alleen ik denk dat ik bijvoorbeeld nooit mee onder de douche ga meenemen, want dat gaat hij echt helemaal kapot, en dat lijkt me best wel zonde. This is no a book, wil ik ook graag, daarom heb ik hem gevraagd voor mijn verjaardag! (Ik ben precies over 3 weken jarig!)
Wat ik als eerste opdracht ging doen, was dat je je potlood door de rondjes heen moest steken. Wow, dat was echt geinig om te doen. Ik bedoel dat doe je eigenlijk nooit (en mag eigenlijk ook niet) en nu moet je het doen!


Als je goed kijkt zij je een soort van bruine plek zitten. Dat komt door een opdrachten, waar je koffie moest spetteren en gieten enz. Ik had er wel een blaadje onder gelegd dat het niet zou  door drukken, maar dat heeft niet echt erg geholpen. Die bladzijde was natuurlijk ook heel leuk om te doen (dat zijn volgens mij alle bladzijdes in het boek)


En dan hem ik er nog eentje, die ik echt geinig vond, namelijk je moest de bladzijdes scheuren in repen!


De boek is zeker een aanrader!!


6 comments:

 1. Leuk he Wreck This Journal! Ben er ook helemaal los mee gegaan, haha, ook onder de douche! Ik zou het wel doen het is juist lollig & de bedoeling dat je WTJ een beetje stuk gaat ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, er staat ook, creëren is vernietigen! Maar het lijkt mij ook wel lollig!

   Delete
 2. haha !!
  dit is echt een cool boek ik ga hem ook kopen !
  hoe duur is ie ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hij kost eigenlijk niet eens zoveel namelijk 11,99 !

   Delete
 3. Ik heb er ook 1! Echt geweldig, al verwaarloos ik hem nu best wel. :$

  Liefs, Romy

  ReplyDelete
 4. Haha wat een leuk en grappig boek!
  XVeerle♥

  ReplyDelete