Wednesday, 4 July 2012

Shoplog

Sorry, voor mijn late post. Maar vandaag was mijn laatste schooldag op mijn basisschool. Dat dringt eigenlijk nog niet echt op mij door, maar dat zal vast nog wel komen. Daarom ben ik met een paar vrienden, naar de bioscoop geweest. Naar de film: ICE AGE 4, en ik vond hem echt leuk! Maar als je dan in de stad bent, ga je toch wel wat winkels in! En toevallig was daar dicht bi de bioscoop een kruitvat, en daar heb ik 1 ding gekocht, maar wel een heel leuk ding (vind ik zelf)! Benieuwd wat het is? Klik dan op: 'Lees meer'.En dit plaatje, omdat het vandaag echt lekker weer is!Zelf had ik het ook al aan een vriendin gegeven, en toen twijfelde of ik het zou gaan kopen. Toen niet gedaan, maar nu wel! Het is namelijk een boek die heet: 'Topnagels'. Er staan dan allemaal nail-arts in, en hoe je die moet doen! En aangezien ik nail-arts heel leuk vind om te doen, heb ik het uiteindelijk gekocht. Het kostte, 3,99.


Hier heb ik een paar foto's van nail-arts die in het boek staan. 1e foto: Panda nagels. 2e foto: Cupcake nagels! Die vind ik echt leuk! :D. 3e foto: Hoe je een bepaalde soort Crackling nagellak moet doen!

Ik vind het boek erg leuk. Als je ook van nagels lakken houd, raad ik het aan!

Wat vinden jullie van het boek?

2 comments:

  1. Wow echt een leuk boek! Trouwens, ik moest echt huilen vandaag, de laatste dag van de basisschool.. Ik ga iedereen heel erg missen. Voel me nog steeds heel kut :s

    ReplyDelete
  2. Nooit geweten dat er dat soort boekjes zijn, kei leuk!

    ReplyDelete