Thursday, 5 July 2012

Leuke apps!

Als je op vakantie gaat, en je zit in de auto,vliegtuig of iets anders. Wil je eigenlijk altijd wel, al je een telefoon of Ipod hebt waar apps op kunnen. Een paar leuke hebben, dat je je niet gaat vervelen. Daarom ga ik nu vertellen over apps, die ik heb, en die ik erg leuk vind!

Als eerst Doodle jump! Waarschijnlijk ken je die al, maar als je hem niet kent, moet je hem zeker downloaden! Het is een heel leuk spel! ik vind een beetje moeilijk om uitleggen wat de bedoeling is, maar het is wel erg leuk! hij kost 0,79 cent.


Dan de app, Falldown!, die natuurlijk ook heel leuk is, anders had ik hem niet op mijn ipod staan. Ik had deze app, eerst, toen verwijderde ik hem weer, en nu heb ik hem alweer. Het si eigenlijk de bedoeling dat je met een balletje zover mogelijk punten haalt. Het best wel een verslavend spelletje! Mijn highscore is 246, maar volgens mij had ik vroeger veel hoger ;) Dit spel is gratis!
Knots, is ook echt super leuk. En heel goed tegen de verveling. Het is een van de weinige spellen die ik leuk vind, die je in je eentje of met z'n twee├źn kan spelen. Het lijkt op twister. Maar er is volgens mij ook een app die heet vinger twister, alleen die werkte niet bij mij. Dus daarom ben ik blij dat deze er is! Hij is ook gratis behalve als je de premium versie koopt, dan is het 1,59. Ik weet trouwens niet wat er dan extra is.


Dan heb ik ook nog een wel bekende, namelijk Angry Birds! Ik vind het zelf een heel leuk spel. Zelf heb ik gewoon de eerste versie, want ik  vind al die andere een beetje overdreven. Deze kost 0.79 cent.


Dan Fruit ninja, dat vind ik echt een van de leukste spellen. Gewoon als je je verveeld!
Deze kost ook 0,79 cent.


En ik heb ook Plants VS. Zombies, Temple run en Tiny wings. Dat zijn allemaal games. Maar ik heb zelf ook Instagram (xtessie) , Girlscene, en natuurlijk Blogger en Bloglovin. Ik hoop dat jullie wat nieuwe apps hebben ontdekt, want dat vind ik zelf altijd leuk om te doen! Ik heb vakantie en daar geniet ik ook van, voor de mensen die ook vakantie hebben, zeg ik geniet! En voor de mensen die nog even moeten zeg ik : 'Succes!'. Xoxo Tess
2 comments:

  1. Al deze apps zijn top! Ik heb ze allemaal yay :).

    ReplyDelete
  2. Echt leuke apps, zeg!
    Ik heb ze allemaal, behalve knots, haha.

    liefs, xox

    ReplyDelete