Tuesday, 3 July 2012

DIY: Antiverveling boekje

Heeee. Echt super fijn, omdat wij vanavond de musical houden, zijn we al om 12 uur uit (in plaats van 3 uur). Dus dan kan ik wat berichten vooruit schrijven. Soms verveel ik me, wel eens tijdens de vakantie alleen, dat is eigenlijk zonde, want dan heb je een keer vrije tijd, dan weet je niks. En omdat ik de WTJ heel leuk vind, heb ik een boekje gemaakt met opdrachten in staan van MESS, en This is not a book! En natuurlijk andere dingen! En die kan je dan doen zodat je je niet verveeld, maak het boekje maken is natuurlijk ook tegen een verveling! Wat je natuurlijk nodig hebt is een schrift, kan ook een boekje zijn, waar je je de opdrachten in gaat maken. Het hoeft niet een heel leuk schrift te zijn, want ik kan het ook nog een beetje pimpel! En dat is natuurlijk ook tegen de verveling!

Ale eerst iets wat ik zelf heb bedacht, waarschijnlijk hebben mensen dat ook al gedaan, maar ik heb het niet van het internet ofzo. Het is dat je namelijk zelf Nail-arts gaat bedenken. En dan niet gelijk om je echte nagels, maar op nagels die ik getekend heb! Zelf vind ik het namelijk heel leuk om nail-arts te doen, alleen het lukt niet altijd goed.
Dan nu een paar, die Luna een keer op haar blog heeft gezet, uit This is not a book. En daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Dankjewel Luna! Als eerst, was het dat je je eigen kunstwerkjes in de hokjes moest plaatsen. En dat heb ik dan een beetje nagemaakt hoe het eruit zag! Ik heb alles nog niet, gedaan, want ik ben van plan omdat te doen, als ik echt vakantie heb (woensdag)!


En dan ook nog dat je, je eigen programmering moest bedenken! Daar heb ik echt heel veel zin in om dat te doen! Want dan moet je je eigen televisie programma bedenken! Je moet dat ook iets tekenen of plakken in het televisie beeldscherm wat ik heb getekend.


Wat wel een beetje jammer is, omdat ik het met stift doe, dat de pagina's een beetje doordrukken :(.
Verder heb ik nog 1 ding wat ik laat zien en dat is dat je je eigen plannet moet bedenken. Ik heb eigenlijk alle regels er bij geschreven, alleen wat ik niet had zien staan, om je planeet een naam te geven. En ik ben van plan om dat wel te doen!

Wat ik verder er nog in heb, dat je je eigen verhaal moet schrijven. en die moet over jezelf gaan, op je ideale vakantie-bestemming. Ik heb ook nog een aantal opdrachten uit het boek MESS erin staan, en dat je op een bladzijde een stijlboek pagina moet maken! Genoeg leuke dingen om te doen dus. Je kan natuurlijk ook een ander boekje maken. Of dat je er een soort reisdagboek ervan maakt! Ik hoop dat jullie dit een leuke DIY vinden! Xoxo Tess

Wat vinden jullie van het boekje wat ik gemaakt heb?


1 comment:

  1. Echt superleuk bedacht!:)
    Wat grappig dat je dat van mijn blog hebt.
    xoxox

    ReplyDelete