Monday, 9 July 2012

Favoriete winkels

Haha, ik denk dat ik hier een vast rubriek van maak, want ik heb vaak iets met favoriete. Ik weet niet of jullie dat leuk vinden? Maar vandaag hou ik het over mijn favoriete winkels. Sommige zullen jullie vast wel kennen, maar ook een paar niet, omdat er bijvoorbeeld maar 1 winkel van bestaat. Maar ik ga dus schrijven over winkels die ik leuk vind!

Als eerst de fliying tiger. Het is een winkel vol hebbedingen die niet heel duur zijn. Je kan er ook handige dingen kopen zoals kookwekkers, onderzetters, gieters, wattenstaafjes enz. Maar wat ik echt heel raar vind, dat de meeste dingen 1,2 of 3 euro zijn. Er zijn natuurlijk ook wel dingen van 20 euro, alleen dat zijn er niet heel veel. Ik ben al echt heel erg fan van deze winkel, ook al zit hij bij ons in de stad pas een half jaartje of zo. Het is ook een leuke winkel, om cadeautjes te kopen.


Hier staat nog Tiger dk. Omdat de oude naam was. En ik kon geen foto's vinden, met de nieuwe naam.De Selexyz vind ik zelf ook echt een leuke winkel. Ze hebben bijna altijd wel wat je zoekt. En ij ons is hij lekker groot :). Ik denk dat iedereen deze winkel wel kent, omdat ik denk dat het een best beroemde boekenwinkel is (oké dat klinkt best wel onlogisch). Zelf houd ik heel erg van lezen, dus daarom vind ik deze winkel leuk!


Ehmm, even denken welke winkels vind ik nog meer leuk..... Ja weet je ik vind eigenlijk veel winkels wel leuk, maar ook weer niet super leuk. maar ik noem er nu gewoon een paar op, waar ik regelmatig kom.

 • Mediamarkt
 • Kruidvat
 • Keck en lisa ( ook een soort van cadeau winkel)
 • AKO
 • Primera
 • Action
 • Etos
 • Xenos
 • Blokker
Dat waren ze wel z'n beetje denk ik. Ik vond het wel leuk om hierover te schrijven. xoxo Tess

Wat is jullie favoriete winkel?

4 comments:

 1. Leuke post! Ik weet het niet echt, ik denk de H&M of zo?

  ReplyDelete
 2. Erg leuke post! Ik kom ook regelmatig bij de Tiger, echt een leuke winkel, hihi.
  Mijn favoriete winkel is de America Today.

  Liefs, xox

  ReplyDelete
 3. De tiger is echt g-e-w-e-l-d-i-g! Perfect voor cadeautjes.

  ReplyDelete
 4. De Tiger is echt een van mijn favo winkels! Heb er ook al vaak over geschreven op mijn blog :P
  Als ik naar Utrecht ga breng ik altijd een bezoekje :)

  ReplyDelete