Tuesday, 19 June 2012

Hebbe-dingen

Hebbe-dingen. Hebben jullie het ook wel eens, dat je in een winkel loopt, je ziet iets leuks en je koopt het. Later kom je thuis, legt het aan de kant, en doet er verder nooit meer wat mee. Best zonde, eigenlijk. Dat noem ik dus hebben-dingen. Dingen die je moet hebben, maar later doe je er eigenlijk helemaal niks mee. Herkennen jullie dat? Deze post gaat over hebben-dingen die ik heb gekocht, maar waar ik eigenlijk helemaal niks mee doe, of heel soms.


Hier rechts een grote paperclip en links een gewone. Ik zag die paperclips liggen dacht:'Die moet ik hebben!'. Maar nu doe ik er eigenlijk helemaal niks mee. Ze kunnen nog handig zijn, maar nu gebruik ik ze niet.Ik zag deze bril liggen, en ik vond hem best vet! Als je gewoon vooruit kijkt, kan je ook achteruit kijken. Het ziet er niet echt mooi uit als je er mee loop ;) maar het is wel grappig!


In een eerdere post, had ik verteld over een soort van ventilatortje waar ook water uit kan komen. Nu doe ik er helemaal niks mee.... Maar misschien als het weer beter word (wat ik hoop) dat ik het dan wel ga gebruiken!


En dan heb ik voor het laatst wel een hebben-ding, wat ik af en toe gebruik. Zelf vind ik het erg goed bedacht!Het is een ontstopper voor je Ipod. Dus de ontstopper word gebruikt als standaard! Het is bijv. heel handig als je een film kijkt. Als je de nieuwe versie van de Ipod Touch hebt gebruiken veel mensen het voor Facetime. Xxx Tess

Kopen jullie snel hebbe-dingen?

1 comment:

  1. Wat een grappig artikel! Die ontstopper, whahaha! Maar wel leuk. xoxo

    ReplyDelete