Monday, 18 June 2012

Tijdschriften

Tijdschriften. Zelf vind ik tijdschriften heel erg leuk om te lezen. Maar ik ben niet z'n iemand, als je hem 1 keer hebt gelezen dat je hem gelijk weggooit. Dat vind ik ook best wel zonde. Maar soms als je een blad overleest dan ontdek je ook weer iets nieuws! Dat vind ik best wel leuk. Deze post gaat gewoon een beetje over welke tijdschriften ik lees en wat ik ervan vind.
Laat ik als eerst beginnen met het Hoe overleef ik? tijdschrift. Zelf vind ik dit een heel leuk tijdschrift! Hij is ook lekker dik, maar komt maar 1 keer in de 2 maanden uit. Dat vind ik wel jammer. Zelf heb ik ook de vakantie special van de Hoe overleef ik?. Wat mij altijd interesseert om te lezen, zijn als ze tips geven van leuke boeken,sites,films etc. Verder vind ik de Hoe overleef ik? altijd vrolijk uitzien. dus deze is echt een aanrader!


Verder de Hitkrant. Zelf vind ik hem best wel leuk. Ik vind het eigenlijk altijd alles wel leuk om te lezen. Ik vind het ook heel leuk dat hij elke week uitkomt! Hij kost ook maar 2 euro. Zelf heb ik geen abonnement op dit blad, maar ik wil het misschien. Alleen ik koop hem niet elke keer , want als je hem vaak koopt, is 2 euro elke keer wel best duur ;)


En dan heb ik er nog 1. De meiden magazine. Zelf vind ik het opzicht wel leuk, maar de Hitkrant en de hoe overleef ik? vind ik veel leuker. Daarom heb ik ook maar 1 meidenmagazine... Maar het is opzicht wel een leuk tijdschrift!


Wat voor tijdschriften lezen jullie?

1 comment:

  1. Leuke post ik ben zelf gek op tijdschriften! Van HOI inderdaad, maar ik ben geabonneerd op de Hitkrant en de Tina, allebei erg leuk! xoxo

    ReplyDelete