Friday, 7 February 2014

Floorball

Ik schaam me diep. Ik heb al echt heel lang niets meer gepost, eigenlijk al bijna een maand niet meer. Maar ik ben er nu :) Al echt heel (uhh, een van mijn eerste artikels;)) lang geleden heb ik jullie wel eens verteld dat ik op Floorball zit. Voor de mensen die dit niet weten, Floorball is een soort ijshockey alleen dan in een zaal met een boarding. Ik vind het zelf een hele leuke sport en laatst heb ik iets super tofs meegemaakt! :)

Als je mij zoekt, ik was nummer 10 :)
Zelf zit ik bij de district training van het Nationaal Floorball Meiden U17 Midden-Nederland. Dit jaar werden de kwalificatie wedstrijden voor het Heren WK Floorball in Nederland gehouden. Wij werden hiervoor uitgenodigd om een proefwedstrijd te spelen, wat natuurlijk hartstikke tof is :) We speelden in de uit en thuis t-shirts van Nederland en ik was heel erg blij dat ik een oranje t-shirt aan mocht. Want eigenlijk vind ik dat net wat leuker, haha. Helaas is het 0-0 gebleven, maar het was toch heel erg leuk om mee te maken! Aan het einde werd ook nog de speler met de meeste waarde uitgeroepen. En jaa, van team oranje was ik dat! Haha, ik was helemaal overdonderd :) Fijn weekend allemaal!

4 comments:

  1. Wat leuk dat jullie daarbij mochten zijn! Floorball is inderdaad erg leuk :)

    ReplyDelete
  2. Super leuk, wij doen met gym op school vaak Floorball het is echt leuk!

    ReplyDelete
  3. Klinkt echt leuk! Ik heb er nog nooit van gehoord! Wat super ook dat je als speler met meeste waarde werd uitgeroepen! En het maakt niet uit als je een tijdje pauze neemt van je blog hoor, het moet niet als een verplichting voelen vind ik altijd hihi. Fijn weekend jij ook!

    ReplyDelete