Tuesday, 10 December 2013

TAG: I love december!

Hooii, ik heb echt té lang niks meer geplaatst... Het is al zelfs December! Vandaag leek het mij leuk om weer eens een tag te doen. Eigenlijk is deze al van vorig jaar, maar het leek mij erg leuk om hem toch nog te doen, want het is al weer inmiddels December?! De tijd gaat echt heel erg snel, maar ik vind het niet erg. Ik <3 van December. In december hebben we vakantie, Sinterklaas, Kerst en vooral veel gezelligheid dus wat wil je nog meer, haha :)

1. Welke producten mogen deze maand zéker niet ontbreken, op het gebied van beauty?

Dit is eigenlijk een hele simpele vraag: lippebalsems. Echt dit is mijn redder eigenlijk het hele jaar door. Ik smeer het eigenlijk altijd op, maar in de winter heb ik het ook écht nodig. Ook vind ik lippebalsems zo leuk, je hebt zoveel verschillende, haha. Met geurtjes, smaakjes, kleurtjes, maar natuurlijk ook gewoon normale. Mijn favorieten in de winter (December) zijn Rosebud, Carmex en Nivea Lip butter.

2. Wat is je favo drankje voor in de winter?

Thee! Alhoewel ik (warme!) chocolademelk ook erg lekker vind (natuurlijk met slagroom <3), ga ik toch voor thee. Vroeger hield ik nooit van thee. Ik werd er namelijk misselijk van? Gelukkig is dat nu veel minder en kan ik lekker thee drinken! In de winter drink ik het heel veel, maar in de zomer nauwelijks.

3. Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de December maand?


Rood, rood en nog is rood. Rood is mijn favoriete kleur als het gaat om nagellak (alhoewel ik blauw ook een prachtige kleur vind). Je hebt natuurlijk van elke kleuren veel verschillende, maar rood staat altijd. In de winter draag ik het meest bordeaux rood. Ook wil tijdens kerst wel eens glittertje op mijn nagels voorbijkomen, haha!

4. Wat voor een geurkaars brand je het liefst met de feestdagen?


Ondanks ik heel erg van geurkaarsen houd, heb ik er niet zoveel. Dit komt voornamelijk dat ik altijd de dure lekker vind ruiken, maar ik heb dan geen zin om veel geld te betalen. Al ben ik wel van plan om binnenkort een Yankee Candle te kopen <3. Terug naar de geur.. Tja ik weet het niet, maar het moet wel een warme geur zijn. Vanille en kaneel vind ik altijd heel erg lekker :).5. Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik denk dan dat ik heel basic Home Alone ga zeggen, haha! De films heb ik al heel vaak gezien, maar ze blijven heel er leuk. Ik vind de eerste 2 delen wel veel leuker dan het derde deel. Verder ja.. Als er maar een gezellige sfeer in zit en een leuk verhaal vind ik het al een leuke film :)

6. Wat is je favo kerstnummer?


Nu gaa ik weer voor een standaard liedje: All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey.  Het blijft gewoon een heel leuk liedje <3 Last Christmas -Wham! is ook een favoriet. 7. Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt? 

Ik hoop natuurlijk op veel, maar ik weet nu al dat er niks komt.. Wij vieren namelijk geen kerst, maar wel sinterklaas. Ik heb nog een aantal dingen gekregen voor Sinterklaas dus dat zullen jullie binnenkort zien!

Ik hoop dat jullie December ook zo'n leuke maand vinden! Geniet ervan :) Als je de tag wilt overnemen mag dat gerust :)
Liefs, 

Tess

- Deze tag is van http://www.missmurphy.nl
- Alle foto's komen van We Heart It

2 comments:

  1. Leuk artikel!

    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award!
    x Janne, www.hierisjanne.blogspot.nl

    ReplyDelete