Saturday, 16 November 2013

Drukte, nagellak en schoenen


Pff, wat een drukte. Sommige mensen zeggen dat ze het tweede jaar het makkelijkst vonden, maar ik heb daar helaas nog niks van gemerkt. Toetsen, huiswerk, ik wórd er gek van. Gelukkig is het wel gezellig op school, maar het leren en de toetsen zijn minder leuk. Vooral als je je best doet en je een 5 krijgt, (tja, dat is dus gebeurd) is het nogal frustrerend. Ook is het al zo vroeg donker! Dan wil je om half vijf nog even foto's maken en dan kan het allemaal niet meer. Maar ja, genoeg geklaagd, op naar de leuke dingen!Voor het eerst heb ik een Barry M nagellakje. Misschien is het voor sommige niet zo bijzonder, maat voor mij wel. De enige plek volgens mij waar je het in Nederland kan kopen is de River Island. Zaterdag ging mijn zus naar Amsterdam en heeft een lakje meegenomen! Ik ben er zo onwijs blij mee! Ook vind ik de kleur heel tof, ik kan er geen genoeg van krijgen!


Ook heb ik nieuwe schoenen waar ik erg blij mee ben. Over het algemeen ben ik best moeilijk met schoenen, maar nu heb ik toch leuke gevonden. Het zijn All Stars, alleen dan de winter versie (dus met een vachtje er in). Zelf vind ik het erg leuk dat Converse ook winterschoenen heeft, want ik ben helemaal gek op All Stars. Best gek eigenlijk, want in groep 8 had ik er nog geen een en nu zit ik in de 2e en heb ik al drie paar, haha!

Ook komt Sinterklaas vandaag al in Nederland aan, wow dat gaat snel! Er is veel gedoe geweest, maar daar ga ik het niet over hebben. Ik vind het erg leuk dat hij vandaag aankomt, want dan kan ik lekker pepernoten eten zonder dat iemand zegt dat het te vroeg is!

Geniet van je weekend!


Liefs,

Tess
4 comments: