Wednesday, 3 July 2013

TIP | AboutMyStyle

Ik heb echt een hele leuke website ontdekt! Nou ja, eigenlijk niet zelf ontdekt, maar ik had gelezen dat Luna het had en toen dacht ik laat ik het ook maar aanmaken! Ik vind het zelf erg leuk omdat ik het principe ervan erg leuk vind. Ook is het weer iets 'nieuws'. Daarom leek het mij leuk om er een artikeltje over te maken!
Er is elke dag een bepaalde thema. Het is dan de bedoeling dat jij een foto plaats die in dat thema past. Erg leuk! Het lijkt eigenlijk een beetje op een photo challenge. Want daar maak je ook elke dag een foto met een bepaald onderwerp, maar dit vind ik toch net iets leuker. Je kan allerlei mensen volgen en zien wat voor foto's zij hebben gemaakt. De thema's die bijvoorbeeld zijn langsgekomen zijn: 'Lazy sunday', 'Sweet, sweet pets', 'Skin products', 'Your fave magazine' etc. Ik heb nu eigenlijk nog maar 2 foto's geplaatst omdat ik het simpel weg heel erg druk had. Maar ik ga nu proberen om het elke dag te doen, want ik vind het erg leuk.

My lazy sunday:


Sweet, sweet pets:


Je kunt dus foto's uploaden die bij de thema's horen, maar ook gewone foto's. Erg leuk dus! Als je mij op AboutMyStyle wilt volgen dan kan je mij hier vinden:


Liefs,

Tess

Kenden jullie de site AboutMyStyle al?
  3 comments:

  1. Nee ik ken deze site ook niet maar het idee klinkt wel erg leuk !!

   Ik ga ook eens kijken :) Bedankt voor de tip ;)

   Liefs!

   ReplyDelete
  2. Het is echt leuk! Ik volg je natuurlijk al (:

   ReplyDelete
  3. dit kende ik nog niet klinkt wel leuk

   ReplyDelete