Saturday, 20 April 2013

What makes me happy?

Eigenlijk ben ik altijd wel vrolijk. Natuurlijk niet altijd, maar meestal wel. Maar wat maakt mij dan vrolijk? Dat was serieus best moeilijk, maar ook weer makkelijk. Klinkt een beetje onlogisch, maar het was/is wel zo. 

Liedjes kunnen mij erg vrolijk maken. Ik weet niet hoe het komt maar bepaalde liedjes geven je een bepaald gevoel, en daar word je dan vrolijk van?? I don't know.. Maar ik word er wel vrolijk van. Sommige liedjes kunnen mij ook weer een gevoel geven van verdriet, of zelfs dat ik over dode mensen ga nadenken. Best weird, dat een liedje zo je (mijn) gevoel kan beïnvloeden. Maar we hadden het vandaag over wat me vrolijk maakte, dus hier een liedje die mij vrolijk maakt!

Maar waarom word ik hier vrolijk van? Misschien omdat het een vrolijk liedje is? En ik krijg er een beetje een zomers gevoel van, dat telt ook heel erg mee. Wat ik hou echt heel erg van de zomer, haha.

Het weer maakt mij eigenlijk ook vrolijk, en dan bedoel ik wel het mooie weer. Sneeuw vind ik op zich ook leuk, maar niet om er door heen te fietsen.. Maar in de zomer en lente is gelijk ook iedereen vrolijker. En dan is het gezellig en lang licht. Ook al moet ik zeggen dat ik het in de winter altijd erg gezellig vind als het zo vroeg donker word, en de kaarsjes dan aan gaan :)

Nagels lakken. Nagels lakken? Ehmm, ja I don't know. Ik vind het eigenlijk gewoon erg leuk om mijn nagels een kleurtje te geven. Wat wel minder leuk is als een nail art mislukt, want dat is echt super irritant. Een goed cijfer. Ja wie maakt dat nou niet blij? Ik vind het eigenlijk altijd wel een fijn gevoel geven, een goed cijfer. Dat je niet voor niks heb zitten leren maar wel een beetje beloond word. 

Bloggen natuurlijk! En gewoon doen wat je leuk vind. Iets waar je zelf veel lol van hebt, en het gewoon doet. En bloggen vind ik echt super leuk om te doen.

Dit was eigenlijk wel de meeste dingen die als eerst in mij op kwamen waar ik vrolijk van werd. Waarschijnlijk zijn het er nog wel wat meer, maar misschien voor de volgende versie? Zelf vond ik het wel erg leuk om na te denken waar ik nou echt vrolijk van word.


Waar word jij nou echt vrolijk van?


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4289995/?claim=p73hxmc7pz4">Follow my blog with Bloglovin</a>

Het valt mij nu echt heel erg op dat ik de hele tijd vrolijk in dit artikel zeg, haha. Maar dat is nou eenmaal het onderwerp :p

2 comments:

  1. Ah ik word van dezelfde dingen als jij vrolijk! Leuk artikel!

    ReplyDelete
  2. Dat liedje is inderdaad erg vrolijk! En eerlijk gezegd vind ik nagels lakken nog wel eens frustrerend, mar als het me eenmaal gelukt is en mooi is geworden dan ben ik héél blij :D

    ReplyDelete