Thursday, 21 March 2013

I Love Spring

Weer eens een tag voor jullie, die over de Lente gaat. Nu is het 21 maart, het begin van de lente. Maar eigenlijk was dat gisteren al zo, door een bepaalde stand van de zon. Maar in iedergeval ik doe deze tag omdat ik echt heel erg veel zin heb in lente, warm weer en dat soort dingen. Dus ik ga deze tag doen :)

Welke nagellak kleuren draag je het liefst in het voorjaar?

Pastel kleuren, en wat fellere kleuren. Vooral mint vind ik echt een hele gave kleur. Daarom wil ik heel graag 'Mint Candy Apple' kopen van Essie, want ik denk ik deze week ga doen bij de Etos (alle make-up 30% korting!).

Hoe zie jij er op je paasbest uit?

Uhmm, ik weet niet echt. Heel veel met Pasen doen wij niet echt, meer uitgebreider ontbijten. Dan doe ik eigenlijk niet echt iets bijzonders aan of zo, haha. Maar nu vier ik ook dan gelijk met Pasen de verjaardag van mijn oma en ga ik met de hele familie brunchen. Dus dan doe ik wel wat aan mijn kleren. Ik denk dat ik dan voor iets vrolijks/kleurrijs zal gaan.

Als je aan de lente denkt, waar word je dan ├ęcht vrolijk van?

De zon! Volgens mij iedereen die deze tag doet, geeft dit antwoord. Maar ja, van de zon word je ook echt blij (heb ik dan tenminste). Gewoon lekker weer en dan kan je ook gewoon eindelijk weer korte mouwen t-shirtjes aan en natuurlijk shorts!

Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?

Deze vraag kan ik niet echt goed beantwoorden, want ik draag geen parfum. Wel denk ik dat als ik het zou dragen voor iets fruitigs of een beetje een fris geurtje ga.

Welke items in jouw kledingkast bewaar jij speciaal voor de lente?

Shorts! Korte mouwen t-shirtjes draag ik namelijk ook wel in de winter, alleen dan met een vestje erover heen. Maar shorts vind ik erg leuk, en je hebt ook erg veel verschillende.


Van welk nummer krijg je de lente in je bol?

Van veel liedjes, maar toch wel de meeste van 'Cimorelli Believe It'. Wat trouwens echt een aanrader is om te luisteren!

Welke must-haves hoop jij nog te scoren dit jaar?

Ik denk eigenlijk een jurkje. Ik was vroeger niet echt heel erg van de jurkjes, maar droeg het altijd wel in de zomer. Want dan zit het niet zo vast aan je  bijvoorbeeld als het heel warm is. En aangezien ik eigenlijk alle jurkjes niet echt meer pas, wil ik graag een paar nieuwe.

Welke smaak paaseitje is jouw favoriet? 

Hmm, dat weet ik niet echt heel erg. Ik denk puur (ja, ik hou van puur <3) of melk met praline erin. Wit daar houd ik niet super erg van namelijk.

Dit was de tag alweer, het ging echt heel erg snel. Ik tag eigenlijk iedereen die dit leest, en als je hem hem overgenomen, laat het dan even weten!

Liefs,

Tess

Overgenomen van: Myrthe

1 comment: