Monday, 25 February 2013

Mijn Tape collectieWat mij een keer leuk leek om te doen, om mij tape collectie aan jullie te laten zien. Het begon met een paar tapejes, maar nu (zonder dat ik het eigenlijk doorhad...) zijn het er 43. Oeps, dat zijn er toch nog wel meer dan ik dacht. Dus vandaag ga ik aan jullie laten zien wat voor tapejes ik heb!

                                                         Ik heb het op de foto's een beetje gesorteerd op winkel.


Als eerst deze 2, die wat aparter zijn. Ook is het geen echte tape, maar meer memoblaadjes in een rol. Klinkt apart, maar zo is het wel het beste om het te omschrijven. Wel heb ik ze bij mijn tape collectie gedaan omdat het toch een soort van tapejes zijn. Deze komen van de Pipoos.


Dan deze tapejes. De eerste 4 komen van de Albert Heijn, en ik vind ze erg leuk. Ook vind ik de kleurtjes erg mooi, en ze dekken goed. De 2 rolletjes die ernaast liggen weet ik niet precies waar ze vandaan komen. Ik dacht eerst ook de Albert Heijn, maar nu ik dit artikel schrijf denk ik dat het toch van de Hema komt. In iedergeval, deze had ik voor sinterklaas gekregen, vandaar de sinterklaas en de zwarte piet op het tapeje. En dat is bijvoorbeeld leuk als je een sinterklaas cadeautje voor iemand gaat inpakken.


Deze tapes zijn een van mijn favoriete. Vooral die snorren vind ik erg leuk. Misscchien had je die ook al gezien in het vorige artikel. Ik vind ze goed werken (en heel erg leuk!), en ze zijn ook nog eens goedkoop. Namelijk €1 per 3 stuks. Te koop bij de Flying Tiger.


Dan bestwel wat tapes van de Action. En je merkt wel dat deze tapes veel goedkoper waren. Volgens mij 6 voor €0,79 cent. De rolletjes zijn wat dunner (eigenlijk heel veel dunner) en dekken soms niet super goed. Maar alsnog vind ik ze er leuk!


Dan deze tapes. De eerste vind ik wel grappig met allemaal Disney figuren erop. Volgens mij komen die ook van de Action maar dat weet ik niet zeker omdat ik ze heb gekregen. En dan die andere die er naast ligt heb ik al echt heel lang. dus ik heb geen idee waar hij vandaan komt.


Dan mijn favoriete tapes: de Hema tapes. Je hebt eigenlijk 2 soorten tapes, eentje die eigenlijk plakband vorm is en dan nog eentje die papierig is. Die kan je dan ook makkelijker scheuren. En eigenlijk vind ik die fijner. En deze Hema tapes zijn de 'papier' vorm. Ook vind ik deze printjes erg leuk.

Dat was dan weer mijn tape collectie! Ik hoop dat jullie het leuk vonden :) Vandaag is voor mij weer een eerste schooldag na een week vakantie, waar ik geen zin in heb. Na ja, ik overleef het wel :p. Maar wat ik wel stom vind is dat het precies is gaan sneeuwen nu ik naar school moet. Maar voor de mensen die nu pas vakantie hebben: Geniet ervan en geloof me hij is zo voorbij, jammer genoeg. En als je naar school moet: Veel succes!

Liefs,

Tess

1 comment:

  1. De streepjesplakband naast die met disney komt van de Albert Heijn, ik heb hem ook, haha ;)
    Die tapes van de action zijn ook echt leuk!

    ReplyDelete