Sunday, 11 November 2012

Week diary #1

Ja, ik ga vanaf nu elke zondag een artikel plaatsen met allemaal foto's die ik dan de week door heb gemaakt. En de meeste heb je waarschijnlijk nog nooit gezien, want ik plaats ze meestal niet op Instagram (xtessie). Want dat vind ik dan een heel gedoe met mailen enzo, (ik kan namelijk geen foto's maken met mijn Ipod). Maar om weer even terug te komen op het artikel, hier zijn mijn foto's!


Ik wou een soort van ''speciale foto'' maken en dat werd dan van een klokje. Wat vinden jullie ervan?Ik heb een nieuw basic hempje gekocht bij de h&m. Echt een hele mooie herfstkleur!


Yes, een dubbeldik nummer!


Afgelopen woensdag heb ik boven slotjes gekregen. En dit ook. Ik noem het eigenlijk een survival kit voor slotjes... Want echt, er zit super veel in. Gewoon niet meer normaal.


Haha, deze foto is niet echt van hele goede kwaliteit, maar echt ik kan op dit moment niet zonder Vaseline!


Oh, deze nagellakjes vind ik erg mooi!


 Nieuwe dingetjes voor m'n kamer uit de Action. Ik vind ze erg leuk!


Lekker!!


Ja, dit krijg je als je je verveelt tijdens de les.

Dit was dan mijn weekje, niet erg bijzonder of zo. Veel huiswerk gemaakt, en natuurlijk naar school gegaan en nog een paar dingen. Volgende week krijg ik het wat rustiger met huiswerk, omdat ik dan projectweek heb. Dus daar heb ik erg veel zin in! Liefs, Tess2 comments: