Monday, 13 August 2012

Music # 2

Muziek is gewoon leuk. Het kan bijvoorbeeld je weer vrolijker maken of rustiger. Sommige liedjes doen iets met je. Zelf luister ik best vaak muziek. Waarom? Daar is eigenlijk maar 1 simpele reden voor, ik vind het leuk! Ook als je bijvoorbeeld alleen thuis bent, of gewoon lekker relaxt op je bank/bed. Hier dus de liedjes die ik vaak luister!


Deze had ik volgens mij wel eens gepost, omdat hij net nieuw was. Toen vond ik hem niet echt leuk, maar nu wel!
Deze tijd luister ik best veel muziek van Maroon 5. Eerst vond ik Payphone heel leuk nu ook nog wel maar minder. Want ik heb vaak bij liedjes dat je, als je het te vaak luistert het niet meer leuk is.


Eerts was Carly Rae Jepsen heel populair met het liedje: " Call Me Maybe''. Die luister ik niet meer zo vaak. Nu luister ik eigenlijk meer dit liedje.


Ja, waarom ik dit liedje luister... Ik vind hem leuk!


Om toch nog een beetje in de zomer stemming te komen dit liedje. De afgelopen weken, is het niet echt zomerweer geweest in Nederland. Sommige dagen wel, alleen meestal regende het of was het koud. Maar als je dat dit liedje luisterde, kwam je toch nog een beetje in de zomer stemming!


Ik weet niet, maar dit liedje roept een beetje herinneringen op. Wat hadden namelijk een soort van afscheidsavond/disco met m'n oude klas. Daar werd dit liedje eigenlijk vaak gedraaid. Dus we hebben er ook vaak op gedanst. Daarom staat dit liedje er tussen!


Dat is ook zo bij dit liedje, op kamp hebben een paar kinderen (van een andere school, waarmee we op kamp gingen), dit liedje als act op de bonte avond gedaan. Toen is het eigenlijk helemaal hip geworden in m'n klas. Elke keer als het liedje gedraaid word, doen we allemaal vrolijk mee! Het is eigenlijk een heel oud liedje, maar ik vind hem wel grappig! Dit waren ze wel weer. Natuurlijk luister ik wel veel meer liedjes, maar deze wou ik met jullie even delen!

Welke muziek luister jij op het moment? Luister jij soms ook nog wel eens oude liedjes?
3 comments: