Tuesday, 31 July 2012

Instagram voor je computer!?

Oké, volgens mij ga ik nu de verkeerde mensen blij maken. Het kan namelijk niet als je een windows computer hebt... Ik denk dat sommige lezers nu een beetje balen. Maar ik dacht een beetje bij mijzelf, zou het niet handig zijn als ze ook Instagram (xtessie) voor je mac hebben? Ik weet niet zeker, maar ik denk dat ik het gevonden heb! Wil je er toch meer over lezen (al kan je het niet), klik dan op: 'Lees meer'!

Misschien dacht je al bij het plaatje, Instadesk? Huh? Dat dacht ik eerst ook, maar toen stond de beschrijving erbij (ik heb het even vertaald):

De beste Instagram app voor je Mac! Je kan commentaar geven, foto's uploaden, en er zijn nog meer functies!

Oké, dat klink veel belovend.... Laten we maar verder lezen;

Van alle Mac dingen voor Instagram ( zelfs als ik vertaler gebruik lukt het niet... Dus heb maar een beetje mijn eigen woorden gebruikt, en er iets van gemaakt) Kunt u nu de meeste functie hebben. Zelf hoger dan de Instagram functionaliteit van ... En toen stond er niks meer. Ik denk dat het was bedoeld Iphone/Ipod. Dus eigenlijk kort gezegd heb je meer functies :).


Oké, dat was even raar. Maar ja, altijd als ik twijfel over een app, ga ik de recensies lezen:

Als je Instagram gebruikt is dit een musthave!
- foto's groot bekijken
-populaire tags zijn erg interessant 
-eigen en andere foto's downloaden
-etc..
Kortom koop de app!


Ik gebruik Instadesk nu een klein weekje, maar het is echt super. Ik kan heel makkelijk mijn followers beantwoorden en reageren op hun foto's. Het is net allemaal wat makkelijker dan via app zelf. Zeker een aanrader!


Eindelijk kan je de foto's uit Instagram op je Mac bekijken en ze lekker groot zien. Super!!


Dat zijn wel positieve reacties. Maar er zijn ook een paar negatieve, bijvoorbeeld dat het traag is of Dat je eerst nog een ander account moet aanmaken (?). Maar de reden is dat ik heb niet gelijk heb gedownload, is dat hij 3,99 kost. En dat vind ik vrij veel. Maar ook een andere reden is dat ik op mijn Itunes kaar nog maar 0,75 cent heb staan...

Als je hem kon downloaden, zou je het dan doen?2 comments: