Tuesday, 31 December 2013

Bijna 2014!

Wauw, dit jaar is echt heel erg snel gegaan. Dus omdat het alweer bijna 2014 is, leek het mij leuk om filmpjes te laten zien die heel erg opmerkelijk waren. Hiermee bedoel ik dat bijvoorbeeld iedereen erover praatte of dat veel mensen het filmpje nadeden. Ik heb hier een lijstje gemaakt met mijn favorieten!


How Animals Eat their Food, ik vind hem geweldig. Er is een kans dat je hem niet kent, maar volgens mij was hij wel redelijk bekend. Het is heel vaak nagedaan (eigenlijk té vaak), maar ik vind deze versie het leukste. Ook hebben zij zelf een tweede versie ervan gemaakt, maar ik vind dat ze dat eigenlijk niet hadden moeten doen. Tja, de Harlem Shake kan je eigenlijk niet echt achterwege laten, haha :)
De cup song bestaat al langer, maar ik heb het idee dat het in 2013 nóg populairder is geworden. Miley Cyrus is het afgelopen jaar heel veel in het nieuws gekomen. Vooral op Wrecking Ball werden heel veel parodies gemaakt en waren veel reacties. 

The Cotton ball challenge is een challenge die volgens mijn in 2013 is bedacht, maar hij is in iedergeval heel erg veel uitgevoerd in 2013. Ik vind het altijd leuk om te zien en ik heb het zelf ook gedaan.

Ik wens jullie alvast een fijn 2014 toe <3 Maak er een mooi jaar van! 

Liefs, 

Tess

1 comment:

  1. Leuke post! How animals eat their food, ik lag onder de tafel van het lachen! Echt hilaaaarisch haha. Gelukkig nieuwjaar! Dat er maar veel mooie dingen mogen gebeuren :) Liefs!

    ReplyDelete