Wednesday, 26 September 2012

Fashion | My America Today Whislist

Yes, ik heb m'n wiskunde repetitie echt goed gemaakt! Een 9,5! Oké, daar was ik even heel blij mee. Het was namelijk de eerste 'echte' toets die ik terug kreeg. Ik had ook al wel een opdracht van Geschiedenis terug gekregen (8) maar verder niks. Maar volgende week zal ik wel meer cijfers krijgen omdat ik woensdag, donderdag, vrijdag en maandag (2!) allemaal so's heb. Maar ja verder gaat het goed :)

Maar nu even over de America today. Zelf ben ik er vaak langs gelopen, vlugjes in geweest maar het was nooit bijzonder. Ik heb er ook nooit wat gekocht. Maar nu? Ik zat even op hun site te kijken, en alles wil ik! Maar dan ook echt alles... Wat wel jammer is dat de America today wel wat prijzig is, maar je hoeft ook niet alles in 1 keer te hebben (ik misschien wel, haha).
 Als eerst deze sweater.  Ja ik vind deze eigenlijk gewoon heel erg leuk. Gewoon lekker makkelijk om aan te doen en gewoon simpel. Sally  €44,95


 

Dan weer eigenlijk 2 simpele dingen, maar toch erg leuk. Links; Cresty €35 Rechts; Good Mood €44,95

Die broek :D Die vind ik echt heel erg leuk, maar de rest eigenlijk ook. Vlnr: Rosalyn €29,95 - Selma €44,95 -Deborah €44,95 - Emy €24,95

Je hebt nu denk ik vast wel de prijzen gezien. Best wel prijzig (vind ik tenminste). Maar als ik tussen alles moest kiezen koos ik voor de broek (Selma €44,95) en de lichte bruine sweater (Sally  €44,95). Wat mij ook er leuk bij lijkt staan is dit sjaaltje (hiermee is ook een look voor op de site gemaakt):

Live €14,95

Ook als je van Amerikaans snoep houd zal ik maar eens een keer naar de America Today gaan! :D2 comments:

  1. Ik vind vooral de sjaal heel leuk! Wow je cijfer voor wiskunde is echt heel goed!

    ReplyDelete
  2. Leuke spulletjes :) nog gefeliciteerd met je mooie cijfer voor Wiskunde :)

    ReplyDelete