Friday, 10 August 2012

Frozen yogurt bites!

Ik was eens Jiami's blog aan het bekijken. En toen zag ik een klein dingetje wat me wel lekker leek. Namelijk Frozen yoghurt bites! Dat is eigenlijk gewoon bevroren yoghurt. Dus hier laat ik het recept zien! Wat een beetje dom was, dat ik pas aan het einde bedacht, hee, dit is leuk voor op m'n blog maar ja. Wat je nodig hebt:

- Yoghurt met een smaakje (of naturel)
- Siroop als je gewone yoghurt hebt maar toch een smaakje wil.
- Een bordje
- Stukje bakpapier
- Vriezer
- Lepel
- Geduld


Ja kan een yoghurt met een smaakje nemen (is wel het handigste) maar dat hadden wij niet, dus ik ging maar een beetje aanmaak erin doen! Dat ging trouwens ook gewoon goed!Dus dat zijn eigelijk de 2 belangrijkste dingen. Als je dat klaar hebt staan, pak je een bordje (grootte kan je zelf bepalen). Zelf heb ik een klein plastic bordje genomen omdat dit wel handig was voor de eerste keer. En daar doe je dan bakpapier overheen. Dan doe je eigenlijk een klein drupje yoghurt op je lepel en maak je er een mooi kwakje van op het bordje.


Dan doe je het in de vriezer. Het ligt er denk ik wel aan hoe koud je vriezer is maar bij mij duurde het maar 39 minuten. Ik had het hiervoor ook 1 keer gedaan om gewoon even te kijken hoed het ging met de vriezer enzo. Maar toen had ik hem te lang er in laten zitten. Hoe merk je dat? Nou, ja ik denk dat je het zelf dan wel een beetje proeft. Dus het geduld heb je nodig om even te wachten tot het klaar is, haha!


Ik had alles in een beker gedaan. Zelf vond ik het eigenlijk best wel lekker, en zo moeilijk is het niet om het te maken! Zeker een aanrader!

Gaan jullie dit een keer maken?

5 comments:

 1. Wat tof om te zien dat jij ze hebt gemaakt! Ze zijn lekker hè? nom nom haha.

  ReplyDelete
 2. Super leuk! dat ga ik zeker is uitproberen:D

  ReplyDelete
 3. jamjam, ze lijken me heerlijk!
  leuk!

  liefs
  ik volg je

  lifeofrosalyn.blogspot.nl

  ReplyDelete
 4. leuk !!!
  hoe krijg je die knoppen bij je tabbladen ?
  dat wil ik ook maar ik kan het nergens vinden
  dat had je bij je vorige lay out.....
  xoxo nadia

  ReplyDelete
 5. Wat een leuk idee,
  ik ga het vanmiddag gelijk proberen!
  xx

  ReplyDelete