Saturday, 4 August 2012

Dairy Juli/Augustus

Wat ik zelf altijd super leuk vind om te lezen, zijn dan foto's die je gemaakt hebt, met een omschrijving erbij. Nu ik wel veel foto's heb gemaakt de afgelopen tijd, kan ik dat nu doen. Wat ik maak nooit echt spontane foto's om dat ik geen camera in m'n ipod heb... Maar hier komt ie dan!
1. Mijn super lieve kat! 2. Ik ging onze overdosis aan Donald Duckjes maar eens opruimen.. 3. Resultaat! 4. Ehhh, volgens mij loop ik een beetje achter met m'n kalender. 5. Ehmm, het was toch zomer?! 6. Nagels gelakt! 7. Mijn eigen Dotting Tool gemaakt! 8 Tribal print! 9. Ik weer eens lekker aan de slag met waterverf. 10. Resultaat! 11. Yes ik heb het overleefd! Hebben jullie pech gehad, op vrijdag de dertiende? 12. Lekker lezen! 13. Me! 14. Mijn coole button die ik voor m'n verjaardag heb gekregen! 15. Knippen voor in m'n scrapbook/plakboek. 16. Oehh.. ik wil terug naar Spanje!

Sommige foto's heb ik op Instagram geplaatst, maar sommige ook niet. Ik heet: ''xtessie'' bij Instagram. Hoe heten jullie? Dan kan ik terug volgen! Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden!


6 comments:

 1. Hallooow. Leuke foto's! Ik volg je al op Instagram! Trouwens toen jij jarig was, was ik op vakantie, dus gefeliciteerd nog! Wow dat is laat ghehe. Liefs.

  ReplyDelete
 2. wauw wat leuk zeg !
  je hebt trouwens echt een leuke blog : )
  ik zou het leuk vinden als je een kijkje op die van mij neemt .
  x

  ReplyDelete
 3. Leuk! Schattige kat!
  Liefs, leila in wonderland

  ReplyDelete
 4. Erg leuke foto's. Ik vind zulke posts altijd heel leuk om te lezen :-)

  ReplyDelete
 5. Leuk hoor! :) ik ben benieuwd naar de scrap book!

  ReplyDelete